4. TÜRKIYE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI KONGRESI MEDIPOL’DE YAPILDI

• 10 Tem, 2017
  • 00:00 am - 23:59 pm

Türkiye İklim Değişikliği Kongresinin dördüncüsü Medipol Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Su Vakfı işbirliğiyle Kavacık Güney Kampüsünde yapıldı. 5-7 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen kongrenin açış konuşmalarını Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Erol Aydın, DSİ Etüt, Planlama ve Tahsisler Dairesi Başkanı Ahmet Özbek, Su Vakfı Başkanı ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Şen ve Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Fırat Çukurçayır yaptı. Kongrede 2’si özel olmak üzere toplam 11 oturum gerçekleşti. Özel oturumlarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, ‘İklim Değişikliği ile Mücadelede Paris Anlaşması ve Marakeş Müzakereleri’, Su Vakfı Başkanı ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Şen, ‘Su Vakfı İklim Değişikliği Model ve Yazılımı İle Türkiye Yağışlarının Öngörüleri’, CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli ise ‘İklim Değişikliğinin Medyadaki Yeri’ konulu konuşmalarını yaptı.

Google Calender Local Expert
Details Organizer Venue

Booking Form

Online bookings are not available for this event.

Archives

İstanbul Medipol Üniversitesi | Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı